Cutremurător! Bilet de tren spre moarte. Tragedia unui tânăr de 21 de ani ...

Update

Tânărul plecase să își cumpere bilet de tren pentru a ajunge la Iași, acolo unde ar fi trebuit să fie supus unei intervenții medicale. Însă, nu a mai apucat să fie operat.


Un șofer care trecea prin zonă l-ar fi văzut în timp ce zăcea pe marginea drumului. El este cel care a alertat autoritățile, iar la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș. Medicii i-au efectuat manevrele de resucitare, însă a fost în zadar.

Tânărul are 21 de ani și este din Mozăceni. Potrivit martorilor, acesta se întorcea de la Albota, acolo unde tatăl lui are o fermă. Plecase să își cumpere bilet de tren, deoarece luni, ar fi trebuit să ajungă la Iași pentru o intervenție pe cord. Din nefericire, nu a mai ajuns, prăbușindu-se la pământ, pe un drum comunal.

Atenție, imagini care vă pot afecta!

Din primele cercetări, se pare că nu ar fi suspiciuni în privința decesului, prima varianta luată în calcul de anchetatori fiind cea a unui deces din cauza medicale.

Însă, rămâne ca necropsia să stabilească cu exactitate cauza morții.


În urmă cu puțin timp, un apel la 112 anunța că un tânăr a fost găsit mort pe o stradă din localitatea Albota. Ambulanța a sosit la locul solicitării, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul. Este vorba de un tânăr de aproximativ 20 de ani.

CITEȘTE ȘI ... Proprietarul Clinicii TeddyCare: „Trăim momente pentru care nu am fost pregătiți emoțional niciodată”

 

Deocamdată nu se știe cum s-a produs tragedia. Poliția se află în zona respectivă și desfășoară cercetări.

Revenim.