Sfârșit tragic pentru un tânăr din Mioveni! S-a înecat cu propria vomă după o noapte de beție!

UPDATE 2 FEBRUARIE

Rezultatul necropsiei în cazul tânărului care și-a pierdut viața zilele trecute în scara unui bloc din Mioveni a arătat că Florin Rădulescu a murit înecat cu propria vomă. Vă reamintim că tânărul de 31 de ani petrecuse cu o seara înainte într-un bar, împreună cu prietenii.

Cel mai probabil acestuia i s-a făcut rău în scara blocului, chiar înainte să ajungă acasă. 

UPDATE

Din primele informații strânse de anchetatori, Florin Rădulescu, tânărul care a fost găsit mort, s-a întâlnit seara trecută cu mai mulți prieteni la un bar. Au consumat băuturi alcoolice, apoi fiecare a plecat spre casă. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic despre bărbat. Dimineață, un vecin care a coborât scările pentru a ieși din bloc, l-a găsit ghemuit în scară. Văzând că nu reacționează, omul a alertat autoritățile.

Tânărul găsit fără viață nu era cunoscut ca fiind în depresie și nici să aibă probleme de sănătate care să-i fi cauzat decesul. Își căuta un loc de muncă, deoarece rămăsese fără serviciu.

Pe trupul acestuia nu par a fi urme de violență. Necropsia va stabili cauza exactă a decesului.

Un tanar de 31 de ani a fost gasit mort in scara unui bloc din Mioveni. La fata locului se afla politistii pentru a stabili ce s-a intamplat.

Nu se stie deocamdata daca pe trupul tanarului sunt urme de violenta, nici daca acesta suferea de vreo afectiune grava. Se ia in calcul si varianta unui infarct.  Revenim!

 

Foto descriptiv