UPDATE! Au lovit doi minori și i-au amenințat cu un cuțit! Tineri trimiși în judecată

UPDATE 26 IUNIE

Cercetările în dosarul deschis în cazul celor doi tineri de 18, respectiv 19 ani, care în data de 20 mai au lovit și au amenințat cu cuțitul doi minori pentru a le fura telefoanele mobile, au fost finalizate. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanelor vătămate, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de trimitere în judecată.

UPDATE:

Tânărul in vârstă de 18 ani retinut ieri după ce a tâharit doi minori și a fugit a fost lăsat liber. El va fi cercetat sub control judiciar.

UPDATE:

A fost reținut pentru 24 de ore și cel de-al doilea tânăr, în varsta de 18 ani din localitatea Darmanești, care a reusit să fugă dupa ce a sechestrat și amenințat cu moartea doi minori pentru a le lua telefoanele mobile. Prietenul lui, in varsta de 19 ani din Pitesti, fusese retinut cu o zi inainte. Prezentat Parchetului, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Probabil aceeasi măsura se va lua si pentru tanarul de 18 ani, în cursul acestei zile.

Politistii Biroului Investigații Criminale din cadrul Politiei Municipiului Pitesti au adus la sediu pentru audieri un băiat de 18 ani, banuit de savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate si talharie calificata. Acesta este banuit ca la data de 20 mai , impreuna cu un alt tânăr de 19 ani din Pitesti, retinut ieri pt 24 de ore in aceeasi cauza, ar fi deposedat sub amenintarea unui cutit pe doi minori de 13 ani de telefoanele mobile.

Se pare că cei doi tineri i-ar fi condus pe cei doi minori, sub amenințarea unui cuțit, în incinta fostului restaurant Panoramic și practic i-a ținut sechestrați, amenințându-i totodată, până ce au reușit să le ia telefoanele mobile. Minorii se jucau în zona respectivă când au fost prinși de cei doi.

Prejudiciul a fost recuperat.