ACUM! Solist de la Rapsozii Argeşului - discuţii gay devoalate pe Facebook!

Un tânăr argeşean tocmai a făcut publice pe Facebook discuţii intime, cu propuneri sexuale explicite, purtate cu contul de socializare aparţinând lui George Iordăchescu, interpret de muzică populară, cunoscut solist al ansamblului Rapsozii Argesului şi fost consilier local al municipiului Curtea de Argeş.

"Sărutări multe, mângâieri, 69, anal, oral..." - detaliază persoana care vorbeşte de pe contul solistului de muzică populară preferinţele sale sexuale. "Vreau să o facem reciproc! [...] Hai să ne cunoaştem noi şi apoi facem şi în grup!" îi propune acesta tânărului, pe care îl invită la Curtea de Argeş, la o garsonieră a sa de la care soţia nu are cheie.

Puştiul care primeşte invitaţia la o partidă de amor cu un alt bărbat şi care se foloseşte de un cont cu numele Alexandru Tudor pare destul de familiarizat cu acest tip de relaţii, pe pagina sa de socializare existând doar aprecieri şi propuneri din partea altor bărbaţi. De cealaltă parte, însă, nimic din postările de pe pagina interpretului George Iordăchescu nu lasă de bănuit că acesta ar obişnui să agaţe pe Facebook parteneri de sex. Dimpotrivă, chiar în urmă cu o săptămână solistul de la Rapsozii Argeşului share-uia un articol în care preotul cântăreţ Cristian Pomohaci, acuzat de coruperea unui minor, era înfierat. Contul de Facebook  al lui Iordăchescu este plin de poze care atestă că este cel folosit de interpretul de muzică populară, de la poze cu colegii din Rapsozii Argeşului, la fotografii cu familia.

Contactat de redactorii noştri, fostul consilier local ne-a declarat: "Băiatul a încercat să mă tragă de limbă. Acum vrea să mă şantajeze". Întrebat dacă a avut o relaţie cu aşa-numitul Alexandru Tudor, solistul George Iordăchescu a negat categoric: "Nu, Doamne fereşte! Nici nu ştiu cine este!  El m-a abordat pe mine pe Facebook şi am vorbit cu el să vedem ce vrea. N-am ştiut că a făcut publice discuţiile. Mi-a dat o fotografie şi i-am dat şi eu o fotografie. Fotografii normale! Zice «vreau să văd şi eu cu cine vorbesc» şi i-am dat poză şi mi-a dat şi el. Nu ştiu ce vrea... Să ne întâlnim, să ne aşa... şi i-am zis «măi, omule, eu n-am timp, eu sunt căsătorit, eu sunt un om foarte ocupat, n-am timp de aşa... Dacă vin vreodată prin Piteşti te anunţ şi bem o cafea...» Deci asta a fost singura chestie" - a spus solistul de muzică populară George Iordăchescu.

În replică, tânărul Alexandru Tudor susţine - într-o declaraţie acordată publicaţiei noastre - că nu a existat niciun şantaj ci, din contră, George Iordăchescu s-ar fi oferit în mai multe rânduri să-l sprijine financiar cu condiţia să întreţină relaţii sexuale cu el, acest ajutor constând în asigurarea transportului către Curtea de Argeş, mâncare şi alte astfel de favoruri. De asemenea, băiatul povesteşte că l-a cunoscut prin intermediul aplicaţiei Romeo Gay şi că rapsodul argeşean este cunoscut în comunitatea lor drept un bărbat amator de relaţii pasagere cu persoane de acelaşi sex. În sprijinul celor susţinute, tânărul Alexandru Tudor mai are - şi a pus la dispoziţia publicaţiei noastre - multe alte discuţii cu George Iordăchescu, din care reiese că, într-adevăr, acesta insistă foarte mult ca tânărul să întreţină relaţii sexuale cu el. Mai mult decât atât, există şi un schimb mai mult decât elocvent de imagini.

Alexandru Tudor povesteşte, de asemenea, că un prieten de-ai lui i-a mărturisit că, la rândul său, a fost abordat de George Iordăchescu - pe care îl numeşte Pomohaci 2 - încă de pe vremea când avea 16 ani, dar că a refuzat să întreţină relaţii cu acesta.