(video) Scandal monstru de la o femeie! Un ambulanțier - victimă colaterală

UPDATE ORA 20:40

 În urma unui apel la 112 în care se anunța că zeci de persoane ar fi fost rănite într-un scandal cu topoare și furci, mai multe echipaje ale Ambulanței au sosit la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale. Ajunse în zona respectivă, s-a constatat că de fapt o singură persoană avea nevoie de îngrijiri. În schimb, echipajele medicale au fost înjurate, amenințate, ba chiar un ambulanțier a fost lovit cu pumnul de unul dintre agresori. 

Cele două victime s-au ales cu traumatisme craniene minore. Una dintre ele a fost asistată pe loc, iar cealaltă a ajuns la Spitalul Județean pentru investigații.

Scandalul, în care au fost implicate două clanuri de romi,  a fost aplanat, însă polițiștii și jandarmii rămân la fața locului pentru orice eventualitate. 

UPDATE ORA 20:20

Potrivit directorului SAJ, medicii de pe echipajele Ambulanței sunt și ei agresați verbal, înjurați ca la ușa cortului și amenințați. Conflictul ar fi pornit de la o femeie, de etnie romă. Dintre cele 30 de persoane implicate, doar una ar fi rănită, deși  persoana care a sunat la 112 a anunțat că ar fi fost vorba despre 10 persoane.


Un scandal teribil a izbucnit în această seară în Leordeni, Cotul Malului. 30 de persoane ar fi implicate, iar 10 ar fi agresate. Momentan nu se cunosc motivele izbucnirii scandalului. Jandarmii, polițiștii și echipajele medicale se deplasează la fața locului.