UPDATE! De la grătar, în arest și la spital! Bărbat reținut pentru tentativă de omor

UPDATE 26 FEBRUARIE

Bărbatul care a înjunghiat o persoană, duminică, în zona Coremi din Pitești, a fost reținut. Este vorba despre un bătrân de 63 de ani. Victima, un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital, după ce amețiți bine, cei doi s-au luat la ceartă. Motivul? Victima vorbea foarte tare, iar pe bătrân l-a deranjat, moment în care a luat un cuțit și l-a înfipt tovarășului de pahar sub coaste.

Imediat după ce l-a înjunghiat, omul și-a dat seama de gravitatea situației, recunoscându-și fapta. Mai mult, se pare că a urcat în ambulanță alături de el și îl ruga să nu moară.

Bărbatul de 63 de ani s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor, fiind reținut pentru 24 de ore.

UPDATE:

Din primele informatii, cei doi scandalagii intentionau sa petreaca finalul de saptamana cu distractie si voie buna. Au incins un gratar, dar inainte sa fie gata micii s-au apucat de bautura. Din vorba in vorba, s-au luat la harță. N-a durat mult si spiritele s-au incins. Unul dintre ei a luat un cutit si i l-a infipt celuilalt in zona coastelor.

Victima este constienta, transporata la spital. Politistii continua cercetarile. Agresorul a fost adus la secția de poliție.

 

Cu puțin timp în urmă, în zona blocului Coremi din Pitești, se pare că mai multe persoane s-au luat la bătaie, folosindu-se arme albe.

CITEȘTE ȘI ... (video) Mașina a fost lovită de un microbuz - A intrat direct în stâlp!

După o ceartă în toată regula s-a ajuns la bătaie. Unul dintre bărbați a scos un cuțit și l-a înfipt în altul.
La fața locului a ajuns o ambulanță. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.
 

 

Foto descriptiv