(video) UPDATE: A incendiat casa părintească! Răniți, după ce au lovit cu pumnii și capul ...

Update

Deși inițial s-a anunțat că între cei doi frați ar fi fost o stare conflictuală, există și o altă variantă a celor petrecute.  

Bărbații și-au petrecut copilăria în respectiva locuință pe care tot ei au ajuns, în această seară, sa o distrugă. În ultimii ani, unul dintre aceștia ar fi stat cu chirie, împreună cu familia sa, într-o locuință aflată tot în Câmpulung. A fost însă nevoit să se reîntoarcă în casa de unde plecase, deoarece proprietara i-ar fi impus să cumpere locuința în care își ducea traiul cu 10 000 de euro. Supărat că nu a avut dram de noroc în viață, omul a mers și a incendiat locuința părintească.

După ispravă, și-a anunțat fratele să iasă din casa al cărei acoperiș ardea ca o torță. Cei doi au ieșit în curte și ca din senin au inceput să dea cu pumnii, respectiv capul, în geamuri. În acest fel, cei doi s-ar fi ales cu tăieturi.

 

Potrivit anchetatorilor, bărbații se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre ei, grav rănit, a fost transportat la Spitalul Județean Arges.

 

Un scandal a izbucnit pe strada Richard, din Câmpulung. Din primele informații, protagoniști sunt chiar doi frați. Se pare că bărbații au spart geamurile locuinței în care se aflau și ar fi ajuns să se taie. Mai mult, unul dintre aceștia ar fi incendiat casa respectivă.

La fața locului au ajuns pompierii cu două autospeciale, un echipaj SMURD, dar și polițiștii. Pentru că spiritele s-au încins, iar cei doi frați nu se calmau, la locul respectiv au fost solicitați și jandarmii.

Revenim cu detalii.