Tragedie la Pietroșani! Mort după ce remorca tractorului s-a desprins

UPDATE, ora 17:00

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, aflat la momentul accidentului în remorca tractorului, a decedat. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și în drum spre spital starea sa s-a agravat, având deja multiple traumatisme. Bătrânul a devenit inconștien. Din păcate, medicii nu l-au mai putut salva, bărbatul murind la secția UPU Pitești.
 

UPDATE, ora 14:00


Doi bărbați vor fi transportați la spital după ce s-au răstunat cu tractorul pe un teren înclinat din comuna Pietroșani. Aceștia cărau pietriș. Din cauza terenului accidentat și a înclinației mare, remorca utilajului s-a desprins, răsturnându-se. Atât cel care se afla la volan, cât și bărbatul din remorcă, au suferit răni.

Șoferul tractorului, un bărbat de 38 de ani, din Pietrosani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD de prim ajutor calificat. Acesta prezintă suspiciune de fractură la mâna stângă și va fi transportat la spital.
Bărbatul din remorcă, în vârstă de 69 de ani, a fost preluat de către echipajul SMURD TIM. Este conștient și va fi dus la spital.


Politistii Sectiei de Politie Rurala Domnesti continuă verificările, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care evenimentul s-a produs.
 

 

Accident grav în comuna Pietrosani. Conform primelor date, două persoane ar fi rănite după ce s-au răsturnat cu tractorul. Utilajul avea atașat și o remorcă.

CITEȘTE ȘI ... (video) Aproape de comă alcoolică - A intrat cu mașina în porțile unui vecin


Spre locul intervenție se deplasează pompierii cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de intervenție, două echipaje SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ