Update: Încăierare într-o sală de jocuri! Un tânăr a ajuns la spital

Update

Potrivit ultimelor informații, se pare că cei trei au fost implicați într-un scandal cu alți doi bărbați, unul de 18 ani, iar altul de 33 de ani, care a avut loc în seara zilei de 4 decembrie într-o sală de jocuri din municipiul Câmpulung. Conform cercetărilor desfășurate de anchetatori, în cursul zilei de miercuri, 4 decembrie, între cei cinci a existat un schimb de replici într-un restaurant din localitate. Șicanarea nu s-a oprit aici, iar câteva ore mai târziu, în jurul orei 22:00, s-au reîntâlnit în sala de jocuri. Acolo, situația a degenerat, ajungându-se la o încăierare între cei trei și celelalte două persoane.

Una dintre victimele celor trei bărbați a ajuns la spital pentru îngrjiri medicale. Ulterior, a fost formulată plângere la poliție împotriva acestora.

Au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru infracțiunea de lovire și alte violențe. Urmează ca cei trei să fie prezentați instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Trei tineri au fost reținuți, în urmă cu puțin timp, de către polițiștii din Câmpulung. Potrivit oamenilor legii, aceștia sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmează să fie duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. 

Revenim cu detalii.

 

Foto descriptiv