(video) Beat la volan, cu viteză amețitoare. Șoferul: „Nu, nu se putea întâmpla niciun accident”

Update

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Acesta se deplasa din direcția Pitești spre Vâlcea, în momentul în care a fost surprins de polițiști, în timp ce circula cu viteză amețitoare. 

CITEȘTE ȘI ... Un nou focar de pestă porcină în Argeș

 

Întrebat de jurnaliști de ce a urcat băut la volan, omul răspunde, recalcitrant, că nu a băut astăzi și că nu știe cum de în urma verificării cu etilotestul a reieșit altceva. Mai mult, bărbatul mărturisește, senin, că nu este pentru prima dată când circulă cu o viteză atât de mare.

Sigur pe el, spune că nu se putea produce un accident rutier.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice  de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și luării măsurilor legale care se impun.

 


 

În urmă cu puțin timp, un bărbat a fost prins cu 175 km/h la Drăganu. Nu a oprit la semnalul polițiștilor, care au fost nevoiți să pornească în urmărirea vitezomanului.

Oamenii legii l-au alergat până la Morărești, iar acolo s-a văzut obligat să oprească. Verificat cu aparatul etilotest, s-a constatat că șoferul avea 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Va fi condus la Spitalul Județean pentru recoltarea de probe biologice.