Neaga din Războieni - prins cu 350 pastile de ecstasy

UPDATE 25 iulie- ora 15.00.

Poliţia Argeş şi DIICOT Piteşti au venit cu precizări suplimentare în ceea ce priveşte cazul flagrantului de trafic cu droguri din Fraţii Goleşti, în urma căruia piteştenii Teodor Neaga (45 de ani), zis Neaga din Războieni, şi Bogdan Andrei Dinache (18 ani) au fost trimişi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

"În cursul zilei de 24 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti, au acţionat pentru destructurarea unei grupări având ca preocupare traficul de droguri de mare risc.

Aceştia au depistat în flagrant, pe raza municipiului Pitești, un tânăr de 18 ani și un bărbat de 45 de ani, care ofereau spre vânzare 350 de comprimate de esctasy, contra sumei de 17.500 de lei. Din grupare mai fac parte și alți doi suspecți.

Pentru administrarea probatoriului, după depistarea în flagrant, au fost efectuate șase percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite 17 comprimate ce par a fi ecstasy, 2 pungi autosigilante ce conțin comprimate cu forme neregulate, de culoare albă, 2 telefoane mobile, înscrisuri și suma de 1700 lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 45 de ani şi tânărul de 18 ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – Brigada de Operațiuni Speciale Pitești. La activitate au luat pate și jandarmi din cadrul I.J.J. Argeș."

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că drogurile proveneau  dintr-o cantitate mai mare importată de către suspecți din Olanda.

UPDATE 25 iulie.

Doua dintre cele patru persoane saltare ieri de mascați dintr-un local din Pitești au fost reținute pentru 24 de ore.

O acțiune a polițiștilor BCCOA, cu sprijinul echipelor Serviciului de Operațiuni Speciale și ale Jandarmeriei Argeș, are loc în aceste minute, în Pitești. Patru persoane, trei bărbați și o femeie, au fost săltați de oamenii legii, dintr-un local situat în zona Frații Golești, din Pitești.

Se pare că tinerii aveau asupra lor droguri (ecstasy). Au fost prinși în flagrant și încătușați. Printre aceștia se afla și piteșteanul Teodor Neaga, zis și Doru Neaga, din cartierul Războieni.

În respectivul local își fac veacul, de obicei, studenții.