VIDEO IMPRESIONANT! Piteștenii scandează pe melodiile care au devenit imnuri ale protestelor

UPDATE ORA 21:00

 

Piteștenii au adus boxe și protestează pe melodiile care au devenit imnuri ale manifestațiilor, piese de la trupa Voltaj, Taxi.

 

De asemenea, în video de mai jos, protestatarii cântă cu mândrie imnul României.

 

UPDATE ORA 20:30

Și în Câmpulung s-au adunat oameni în fața Primăriei pentru a protesta, la această oră fiind în jur de 200.

UPDATE ORA 20:00

Protestatarii se îndreaptă acum spre primărie. Se estimează că sunt peste 1500 de persoane la această oră.

UPDATE ORA 19:40

Peste 1000 de persoane sunt în aceste momente la protest în Piața Milea din Pitești. Oamenii scandează la aflarea veștii că bulgarii și moldovenii solidaridează cu protestele din România: „Bulgarii sunt cu noi, bulgarii sunt cu noi!”

 

Un nou protest are loc în această seară în municipiul Pitești privind ordonanța de urgență dată de guvernul Grindeanu. Protestul a început la ora 18:00 în Piața Milea din Pitești și se așteaptă, ca și în serile precendente, un număr mare de protestatari.

Organizatorii au propus ca protestul să se desfășoare doar în Piața Vasile Milea și speră ca astăzi, peste 5000 de oameni sa fie prezenți la manifestări:

„Propun ca protestele sa se desfasoare doar in Piata Vasile Milea. Motivare:
- este locul unde argesenii vin pentru ca prefectura este reprezentantul guvernului in Arges;
- aseara eram peste 3000 de argeseni iar dupa ce s-a facut greseala de a iesi pe bulevard (parerea mea personala), la finalul "plimbarii pe strada" in piata am mai ajus 500 persoane si nu vreau sa cred ca cineva a avut intentia de a ne dispersa.
- diseara trebuie sa depasim 5000 iar sambata/duminica 10000.”, scrie un protestatar pe pagina de Facebook a evenimentului.