(video) Preot reținut pentru tentativă de omor! A lovit intenționat cu mașina un pieton

Update 2 octombrie

Instanța a decis arestarea preventivă în cazul preotului.

UPDATE ora 19:35

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare o ordonanță de reținere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Pitești,  bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. 

Mai mult, șoferul vinovat este preot la o biserică din Pitești. Se pare că între cei doi a existat un conflict, înainte ca preotul să-l lovească pe pieton cu mașina.


„Din cercetări, polițiștii au stabilit că, astăzi, bărbatul ar fi lovit, în urma unui conflict spontan, in mod intenționat, cu mașina un bărbat de 33 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal”, transmit oamenii legii.

UPDATE Ora 12:00

În cazul accidentului din centrul orașului, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, a ajuns la Spitalul Județean cu răni la mâini și la picioare.

Din primele date oferite de polițiști, se pare că un piteștean de 42 de ani, care conducea un autoturism pe b-dul I.C. Brătianu, dinspre centrul orașului către intersecția Calea București, nu a acordat prioritate bărbatului de 33 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni, și l-a accidentat.
 

Accident rutier la intersecția semaforizată cu Calea București. O persoană a fost rănită. Vorbim despre un bărbat, din Pitești.

CITEȘTE ȘI ... Bătrân mort în autobuz!

Conform celui care a solicitat ajutor la 112, victima este conștientă. În sprijinul acesteia intervine o ambulanță de tip B2. De asemenea, la fața locului au ajuns și polițiștii.

 

Un al doilea eveniment rutier soldat cu o victimă s-a petrecut în zona Liceului de Arte ,,Dinu Lipatti".

 

Sursa foto: Info Trafic Pitești / Sursata.ro