(video) Bărbat găsit fără viață în mașina de serviciu

UPDATE

Este vorba despre un bărbat găsit mort. Omul era șofer și se deplasa cu o dubă de transport marfă spre Vâlcea, în momentul în care a oprit mașina într-o parcare din Valea Ursului, acolo unde a fost găsit cu ușile încuiate.

Patronul firmei la care lucra omul și-a dat seama că este ceva în neregulă, văzând pe GPS că mașina era staționată în Bascov. Astfel, a sunat un cunoscut care locuiește în apropiere și l-a rugat să meargă și să vadă ce s-a întâmplat, găsindu-l pe șofer încuiat în mașină. Acesta a sunat imediat la 112.

Pentru a putea interveni, pompierii au fost nevoiți să spargă parbrizul autoturismului. Din păcate, însă, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

Cel mai probabil, omului i s-a făcut rău și a oprit mașina în parcare, sperând că se va simți mai bine dacă se va odihni.

Polițiștii fac cercetări pentru stabili cum s-a produs decesul. Cauza morții va fi stabilită în urma necropsiei.

Cu puțin timp în urmă, o persoană a fost găsită într-un autoturism în comuna Bascov, Valea Ursului, în parcare la Han. Este posibil ca persoana în cauză să fie moartă, având în vedere că nu reacționează, iar ușile autoturismului sunt blocate.

 La fața locului se deplasează o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Revenim.