(video) UPDATE! Bărbat mort în Argeș! Crimă sau sinucidere?

UPDATE ORA 20:00

În aceste momente, femeia este la Parchet. Este posibil ca aceasta să fie reținută.

UPDATE ORA 14:15

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani a fost declarat mort. Mai mult decât atât, prima variantă luată în calcul de către anchetatori în acest caz este cea a crimei. Deși femeia de 52 de ani susține că omul s-a înjunghiat, din primele informații, se pare că cei doi s-ar fi certat, iar femeia, aflată sub influența băuturilor alcoolice, ar fi înfipt cuțiul în soțul ei.

Urmează ca necropsia să stabilească cu exactitate cauza morții.

UPDATE ORA 14:00

Omul nu răspunde manevrelor de resuscitare. Echipajul medical continuă manevrele. La fața locului este așteptat și un medic, care cel mai probabil va declara decesul bărbatului.

UPDATE ORA 13:40

Este vorba despre un barbat aflat in stare critica. In aceste momente, este resuscitat de echipajul medical ajuns la fata locului. Din primele informatii, se pare ca omul a vrut sa se omoare. Sotia victimei este in stare de ebrietate. O vecina a celor doi a povestit anchetatorilor ca femeia s-ar fi dus la ea sa ceara ajutorul, spunand ca s-a certat cu sotul, iar el si-a infipt un cutit in piept.

Un apel la 112 anunța , în urmă cu puțin timp, că o persoană a fost înjunghiată la Priboieni. Momentan nu se cunosc circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.

O ambulanță și poliția se deplasează la fața locului.

Revenim.