ACUM! Pericol de explozie în fața Hotelului Metropol din Pitești

UPDATE

Salvatorii au ajuns la locul solicitarii. Reprezentantii firmei de gaze au sistat furnizarea in zona, eliminand astfel pericolul unei posibile explozii. Nu a fost nevoie ca persoanele din cladire sa fie evacuate. Singura problema o poate reprezenta desprinderea altor placi din beton, situatie ce poate fi intalnita in cazul multor constructii din Pitesti.

Din fericire de aceasta data nu a fost nimeni ranit. Reamintim ca in ultimii ani, mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce le-a cazut in cap tencuiala de pe blocuri. Oamenii sunt sfatuiti ca atunci cand trec pe langa cladiri vechi sa evite sa deplaseze foarte aproape de acestea.

Cu puțin timp în urmă, un apel la 112 anunța că în fața hotelului Metropol, pe Bulevardul Republicii din Pitești, se simte un miros de gaze. Se pare că tencuiala de pe o clădire a căzut fix pe un contor de gaze, dar și pe țevi.

Agenții Poliției Locale au asigurat zona. La fața locului au fost trimise două autospeciale ale ISU și un echipaj de la compania de gaze, existând riscul unei explozii.


Foto descriptiv