PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ! POLIȚIȘTII INTERVIN!

La această oră poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, efectuează 4 percheziţii domiciliare. O percheziţie pe raza comunei Leordeni, judeţul Argeş şi 3 pe raza comunei Crângurile, judeţul Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul din Argeș, în vârstă de 36 de ani, împreună cu cei doi din Dâmbovița, cu vârste cuprinse între 22 și 30 de ani, sunt bănuiți că ar fi furat din mai multe tirurile din Argeș. 

Conform comunicatului de presă emis de IPJ Argeș, în perioada 19 spre 20 octombrie, persoanele vizate ar fi comis mai multe furturi de bunuri, transportate în autotrenuri, prin tăierea prelatei vehiculului.

 

Din investigaţii a reieşit că faptele ar fi fost săvârşite în special în judeţul Argeş, în oraşul Mioveni, zona comunei Drăganu, DN 75B, ieşirea spre Slatina şi în parcările aflate pe autostrada A1. Patru persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului Judeţean Argeş pentru audieri.