UPDATE: Percheziții în Cotmeana! Bărbat reținut

UPDATE

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate o armă de vânătoare, muniție, precum și dispozitive de confecționare artizanală a muniției.
Un bărbat de 58 de ani, din Cotmeana, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta deținea o armă fără a avea permis, dar și muniție. 
La toți cei 7 bărbați, oamenii legii au găsit muniție. 

Polițiștii din cadrul serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, efectuează la această oră 8 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

Perchezițiile au loc pe raza comunei Cotmeana, la locuințele a 7 persoane.
„Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul anului 2018, cei în cauză ar fi folosit în mod ilegal arme de vânătoare sau dispozitive artizanale pentru a bracona vânat pe raza localităţii de domiciliu şi în cele învecinate.
4 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri.
Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.
La acţiune participă şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.”,
transmite IPJ ARGEȘ.