VIDEO! Percheziții în mai multe localități din Argeș!

Percheziții în mai multe localități din Argeș! Astăzi, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au efectuat 13 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Argeş, la domiciliile unor persoane bănuite de infracţiuni economice.

La data de 2 august poliţiştii Poliţiei Municipiului Câmpulung şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate au efectuat 13 percheziţii, pe raza localităţilor Câmpulung, Stoeneşti, Mioarele, Rucăr, Cetăţeni şi Boteni, din judeţul Argeş la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni economice, comercializarea și producearea de țigări ilegale.

Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie 2015 şi până în prezent, persoanele vizate ar fi produs artizanal ţigarete, pe care apoi le-ar fi comercializat fără a respecta legislaţia în vigoare.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat două instalaţii electrice de confecţionat ţigarete, 2.000 de tuburi de hârtie cu filtru, 30 de kg. de tutun şi 700 de ţigarete nefiscalizate.

Au fost descoperite și bunuri furate din județele Argeș și Brașov.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor două monitoare LCD, un televizor, 70 de obiecte pirotehnice, două generatoare, un motoferăstrău, precum şi alte obiecte de uz casnic, susceptibile a proveni din infracţiuni.

Opt persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.