Update: Trei persoane reținute pentru trafic de minori și droguri de mare risc

Update 6 septembrie

În urma perchezițiilor desfășurate joi, la Câmpulung, trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.  Acestea sunt acuzate de trafic de minori și droguri de mare risc.

Un alt bărbat, dintre cei audiați, este cercetat sub control judiciar.


 

UPDATE ora 14:30

8 persoane sunt bănuite de săvârșirea de infracțiuni de trafic de minori și trafic de droguri de risc.

”Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din 2018, până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 2 minore să practice prostituția.

Totodată, aceștia ar fi oferit minorelor diferite tipuri și cantități de droguri, atât în schimbul unor sume de bani, cât și în schimbul oferirii de servicii sexuale. 

De asemenea, polițiștii au stabilit că persoanele vizate ar fi comercializat droguri și altor persoane din municipiul Câmpulung.”

UPDATE ora 11:00

În luna iunie, mama unei fete de 15 ani, din Câmpulung, care a dispărut de şapte ori în ultimul an, racolată pentru prostituţie şi drogată, a mers la Caracal pentru a face cunoscut cazul fiicei lor. La momentul respectiv, Femeia reclama că fata a fost pusă să se prostitueze şi primea droguri, dar nu a fost căutată de oamenii legii.

VIDEO Părinţii unei argeșence, racolată pentru prostituţie: De 7 ori a dispărut, nu s-a făcut nimic


În această dimineață, DIICOT Piteşti şi BCCO Piteşti au efectuat 9 percheziţii în municipiul Câmpulung, vizată fiind o grupare de proxeneți care funcționa prin metoda lover boy.

Mai exact, proxeneții le ofereau fetelor droguri, le promiteau iubire și le făceau să se îndrăgostească pentru ca mai târziu să facă orice pentru dragostea lor. Pe unele dintre ele, le drogau pentru a le oferi clienților. În alte cazuri, după ce fetele deveneau dependente de substanțele interzise, le promiteau doza zilnică în schimbul plăcerilor carnale plătite.

33 de persoane urmează să ajungă la sediul DIICOT Piteşti pentru a fi audiate.

UPDATE ora 09:10

Nouă percheziții domiciliare au loc la Câmpulung. Surse din cadrul  anchetei susțin că dosarul ar viza infracțiuni de trafic de minori și droguri de mare risc.

La această oră, sunt în desfășurare mai multe percheziții domiciliare. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. și cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, descind în municipiul Câmpulung.