Panică la Arpechim! Pompierii au supravegheat toată noaptea rezervorul

UPDATE:

La sosirea primelor forțe ale ISU, se acționa, de către serviciul privat al obiectivului,  cu apă și spumă, utilizând instalația fixă de pe rezervor și 4 autospeciale. De asemenea, erau acționate instalațiile inelare de protecție și răcire a rezervorului afectat și cel învecinat. Din partea ISU au intrat în dispozitivul de intervenție 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Totodată, au fost folosite și tunurile fixe ale instalației speciale a rezervoarelor. 
Au ars doar elemente constructive ale rezervorului (garnitură cauciuc etanșare capac).
Pe timpul nopții au rămas în monitorizare o autospecială din partea ISU și una din partea serviciului privat, urmând ca în cursul dimineții să se constate pagubele și cauza probabilă a incendiului.

UPDATE: Peste 50 de pompieri acționează pentru răcirea rezervorului de la Arpechim care are o capacitate de 50.000 mc și aproximativ 20 m înălțime.

UPDATE: În acest moment nu există niciun risc. Se măsoară permanent temperatura care se apropie de cea normală.

UPDATE:  La Arpechim a existat o ușoară fumegație, observată la timp de către personalul din cadrul obiectivului, care a alertat Serviciul Privat de Pompieri, ulterior fiind anuntați si pompierii de la ISU. Se acționează în continuare pentru răcirea rezervorului, încălzit din cauze încă nestabilite.

UPDATE: Pe platformă există un serviciu privat care a acționat pentru stingere. Pompierii de la ISU au fost chemați în sprijin. Intervenția este în curs de desfășurare.

Cu puțin timp în urmă, pompierii argeșeni au primit o sesizare de fum în zona unui rezervor de țiței al Arpechim.   La fața locului Intervin SPSU Falck cu trei autospeciale și ISU Argeș cu trei autospeciale și un echipaj SMURD. Se acționează pentru răcirea rezervorului. Din primele informații nu este pericol de explozie și incendiul nu se manifestă cu flacără deschisă.