(video) UPDATE: Se drogau ziua, în plină stradă! Unul dintre tineri dus la spital sedat

UPDATE:

 Și cel de-al doilea tânăr a fost dus la Spitalul Județean Argeș, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului. Pentru că devenise recalcitrant, medicul l-a sedat. Reamintim ca cei doi tineri, baieți, sunt cunoscuți ca fiind consumatori de droguri. Vecinii acestora povestesc ca nu e prima data cand li se face rău din cauza substantelor interzise.

"Ambii pacienți, ce prezentau agitație psihomotorie, posibil intoxicați cu substanțe necunoscute, au fost transportați la spital", precizează reprezentanții ISU Argeș.

Tinerii au 27 si 23 ani și sunt consumatori de etnobotanice.

UPDATE:

Din primele informatii, doi tineri au fost văzuti de cei care locuiesc în cartierul Trivale în timp ce se pare că se drogau într-o mașină. Oamenii au sunat la 112. La fata locului au ajuns echipaje medicale și unul de la Poliție.

A fost gasit doar unul dintre tineri. Acesta a fost preluat cu o ambulanță și dus la spital. Se pare că este stabil.

 

NEWS:

În acest moment, un echipaj al SAJ  și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă intervin în Pitești, în zona blocului 24 A din cartierul Trivale.

CITEȘTE ȘI ... AZI ÎN PITEȘTI! Marș motorizat spre capitală - Coloane împotriva celor fără coloană!


Din primele informații, se pare că în apropiere de tomberoanele de gunoi, o persoană se află inconștientă într-un autoturism,  iar o alta se afla lângă respectiva mașină și pare a avea o criza de epilepsie.

CITEȘTE ȘI ... Fiul chestorului Dan Fătuloiu – își ia adio de la burlăcie!

 

Revenim!