DETALII NOI DESPRE MOARTEA FEMEII DISPĂRUTE! IPOTEZA UCIDERII ESTE EXCLUSĂ!

UPDATE: Conform necropsiei, în cazul femeii din Mioveni, Seileanu Florina, care a fost găsită moartă, nu este vorba de o crimă. Anchetatorii urmează să stabilească exact cauza decesului. Trupul femeii a fost găsit într-o stare de putrefacție avansată, în spatele Stadionului din Mioveni, pe un câmp, de o colegă de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni. Familia urmează să meargă la morgă pentru a recunoaște oficial trupul femeii. 

Anchetatorii spun că semnalmentele persoanei găsită fără viața, duc către Seileanu Florina, femeia dispărută fără urmă acum două săptămâni, din locuința sa din orașul Mioveni. Este posibil ca femeia să fi fost omorâtă, potrivit surselor din anchetă. Cercetările continuă în acest caz.

În urmă cu puțin timp, o femeie a fost găsită moartă în spatele stadionului din Mioveni, pe zona de câmp.

Martorii spun că este posibil să fie vorba despre o femeie care a dispărut în urmă cu mai bine de două săptămâni de acasă. Seileanu Florina, în vârstă de 55 ani, era dată dispărută și căutată la nivel național, însă momentan nu se confirmă faptul că ar fi vorba despre aceeași persoană.

Revenim cu detalii.

 

CITEȘTE ȘI ... FEMEIA DATĂ DISPĂRUTĂ - CĂUTATĂ LA NIVEL NAȚIONAL!