ACUM! Nunta anului în Argeș! Solista Sandra N se mărită îmbrăcată în prințesă!

ACUM! Nunta anului în Argeș! Solista Sandra N se mărită îmbrăcată în prințesă!

În aceste momente, la Câmpulung, se desfășoară unul din evenimentele mondene ale anului. Solista Sandra N. este mireasă, în haine de prințesă, într-o nuntă desprinsă din povești, așa cum aceasta anunțase evenimentul încă de anul trecut.

Cunoscuta solistă, celebră pentru hit-uri precum „Rău mă dor ochii, mă dor...” este fiica fostului primar din Albești de Muscel, Ion Năftănăilă și a ales să organizeze petrecerea fastuoasă acasă, în județul Argeș.  Sandra Năftănăilă (25 de ani) a urcat în preferințele naționale, adunând pe YouTube nu mai puțin de 58.814.938 de vizualizări pentru o singură piesă.

Solista a fost condusă la altar de două perechi de naşi. Pe de-o parte, este vorba de celebrul artist Adrian Sînă și soția acestuia, moderatoarea TV  Anca Serea. Adi Sînă este  cel care a năşit-o şi în cariera muzicală și alături de care a cântat hiturile care au consacrat-o. A doua pereche de naşi este formată din Alina şi Florin Frătică, buni prieteni cu tatăl miresei.

Sandra N. a anunțat faptul că nunta visată va avea o tematică de poveste, după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Gabi Popescu. Cei doi s-au logodit în Statele Unite și tot acolo, la Walt Disney World din Orlando - Florida, s-au hotărât asupra tematicii.

“Vreau să fac ceva mai special, nu vreau o nuntă tipică. Vreau o nuntă să aibă câte puţin din toate, dar...o să vedeţi, e o surpriză foarte mare la nuntă. O să fie ceva legat de prinţese şi nu numai, o să fie mai multe chestii. Acum mă pregătesc intens şi am început cu rochia de mireasă, cu asta vreau să rezolv prima dată şi-mi ocupă foarte mult timp," anunţa anul trecut  viitoarea mireasă.

A urmat o ședință foto tot ca în povești, în care ea şi viitorul soţ au fost personaje din desenele animate Disney. Ședința care a precedet nunta a fost organizată tot la Câmpulung, unde azi are loc marele eveniment.  

Petrecerea are ca tematică “Beauty and The Beast” (Frumoasa şi Bestia), iar Sandra N poartă în această seară o rochie confecţionată în L.A., făcută de Belinda, precum cea a prinţesei Belle, cu corset ivoar, auriu şi crem. Costumul mirelui este realizat după desenele artistei, iar ambele ținute sunt inspirate din anii 1800, după cum se purta în Franţa. Şi părinţii, și nașii, și domnişoarele şi cavalerii de onoare poată, așa cum se vede și în imagini, costume tematice, ideea fiind îmbrățișată și de către foarte mulți dintre invitaţii de la Câmpulung.

“Ne dorim ca la nunta noastră să fim protagoniştii propriului nostru basm Disney şi să fie un eveniment plin de magie, fericire şi nemaivăzut”, a fost visul Sandrei N care prinde contur în aceste momente în Argeș.