Polițistul Bogdan Neagoe a pierit din cauza unei manevre imprudente a unui șofer de taxi!

UPDATE, ora 19:00

Tragic accident, în această seară, la intrarea din parcarea Kaufland Craiovei. Bogdan Neagoe, polițist de proximitate în cadrul Secție 3 de Poliție Pitești, și-a piedut viața după ce un taximetrist nu s-ar fi asigurat când a efectuat manevra de intrare în parcarea supermarketului, spulberându-l pe omul legii care se afla pe motocicletă. A fost aruncat practic prin aer, lovindu-se grav la impactul cu solul.


Din păcate, Bogdan a murit pe loc. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, dar nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr, decât să se declare decesul. 

Pentru IPJ Argeș este o pierdere enormă, Bogdan Neagoe activând în Poliție de 15 ani. 

”Este o pierdere imensă pentru Inspectoratul Jutețean de Poliție Argeș. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălina Epure.


Cauza și dinamica accidentului vor și stabilite în urma cercetărilor, susțin oamenii legii. Omul legii se afla în timpul liber. La audieri a ajuns, în urmă cu câteva minute, șoferul taxiului implicat în evenimentul rutier.

Bogdan avea 40 de ani și pe lângă haina de polițist pe care o purta cu mândrie, a doua mare iubire erau motoarele.
 

UPDATE, ora 17:36

Conform primelor informații, motociclistul care și-a pierdut viața, în această seară, într-un tragic accident, este polițist.

UPDATE, ora 17:17

Din păcate, accidentul s-a soldat cu moartea unui om.

----------------------------------------------------------------

Accident grav în zona Kaufland Craiovei, din municipiul Pitești. Un autoturism și o motocicletă s-au ciocnit.

Conform ISU Argeș, motociclistul este inconștient. 

 

La fața locului intervin pompierii cu două echipaje medicale.Foto descriptiv