(video) Microbuz ieșit de pe strada, rămas înzăpezit

UPDATE:

Un microbuz plin cu oameni a ieșit in decor ai a rămas înzăpezit în această seară pe un drum din judetul Argeș. 20 de oameni au stat aproape patru ore până când două utilaje au venit și au scos microbuzul din zăpadă. Călătorii au fost solidari și nu au vrut sa plece pe jos și să-l lase pe șofer noaptea în pădure.

Aceste imagini sunt filmate pe drumul dintre Pitești și localitatea Cocu din judetul Argeș. Toată ziua utilajele de la drumuri au deszăpezit zona, însă, pe seară, ninsoarea abundentă și zăpada căzută de pe copaci pe o porțiune împădurită au acoperit din nou strada. Un microbuz în care se aflau 20 de călători, între care și doi copii, a fost prins la mijloc si a derapat. Mașina a ajuns în afara străzii. Oamenii s-au speriat și au anunțat imediat autoritățile, cărora le-a luat aproape patru ore să ajungă la ei. Două utilaje de la primăriile aflate în vecinătate, Băbana și Cotmeana, au ajuns primele la ei.

Acești oameni fac zilnic naveta între Pitești și localitatea Cocu. Deși puteau pleca pe jos câțiva kilometri, n-au vrut nici în ruptul capului să îl lase pe șofer singur, noaptea, în pădure. Cele două utilaje au scos imediat microbuzul pe stradă, iar mașina și-a putut continua drumul către destinație.

UPDATE:

Situația a fost rezolvată, microbuzul si-a continuat drumul.

Un microbuz in care se afla aproximativ 20 de călători a rămas înzăpezit în comuna Cocu, sat Richitețele de Sus, pe DJ 703 D.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Lista școlilor închise mâine în Argeș

Autoritățile au fost sesizate sa intervină.