(video) UPDATE:14 mașini vandalizate la Budeasa! Minorii au fost trimiși în judecată!

UPDATE 15 IULIE: Cei trei adolescenți care au vandalizat 14 autoturisme în comuna Budeasa au fost trimiși în judecată. Poliţiştii au încheiat cercetările şi au dispus trimiterea dosarului la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de trimitere în judecată sub acuzaţia de distrugereMomentan, aceștia se află sub control judiciar pen­tru 60 de zile. 

De asemenea, sportivii au ratat şansa de a participa la competiţie, fiind eliminaţi din lot.

Pagubele produse de cei trei sportivi sunt evaluate la suma de 30.000 de lei, sumă care va fi achitată de părinții adolescenților.

Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă o pedeapsp cu închisoare de la 2 luni la 2 ani sau amendă penală.
 

UPDATE:  În urma cercetărilor polițiștilor, 14 autoturisme au fost vandalizate în comuna Budeasa, iar din cei 14 proprietari, 13 au depus plângere la poliție. Mașinile sunt zgâriate de forma X și 0, dar și semne obscene.

 

Din imaginile care reies pe camerele de supraveghere din zonă, este posibil să fie vorba despre 3 tineri ca fiind autori ai incidentului. Verificările continua, iar  pentru aceasta faptă, s-a intocmit dosar penal pentru distrugere.

 

 

 

 

În aceste momente, polițiștii fac cercetări în comuna Budeasa, după ce au fost găsite mai multe mașini cu cauciurile tăiate, dar și  zgâriate.

Din primele informații, se pare că autoturismele ar fi fost zgâriate de niște copii, iar martorii susțin faptul că aceștia au fost văzuți jucându-se X și 0. De altfel, camerele de supraveghere din zonă, vor fi verificate, pentru aflarea făptașilor.

 

Revenim cu detalii