Femeia a murit!  Își duceau fata la facultate - Soțul acesteia a intrat cu mașina într-un tir!

UPDATE:

Din păcate, medicii au constatat decesul femeii. Cei doi soți își conduceau fata la facultate în Sibiu. În autoturism se afla și o colegă de facultate a tinerei.

Sursa foto ISU Argeș
 

UPDATE:

Toate cele 4 victime, care se aflau in Logan, au fost descarcerate (trei femei și un bărbat). Traficul este blocat. 
Autoturismul care se deplasa pe sensul Pitesti- Valcea ar fi patruns pe sensul opus si intr-o curba la stanga a intrat in coliziune cu un tir.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că  judeţul Argeş,  pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 141(localitatea Cotmeana) pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şoferul unui autoturism a intrat într-un autotren. În urma evenimentului patru persoane au fost rănite, iar autovehiculele au părăsit suprafaţa carosabilă.

Pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor rănite traficul va fi oprit aproximativ 30 - 40 de minute.

UPDATE:
Femeia in stare critica a fost scoasa din masina. Medicul aflat la fata locului o resusciteaza, dar sunt mici sansele sa o readuca la viață. Pompierii lucreaza pentru scoaterea celorlalti raniti dintre fiarele contorsionate.
UPDATE:
La fata locului intervin politistii, dar si 3 ambulanțe ale SAJ, un echipaj SMURD, o autospeciala si un echipaj de descarcerare. Se pare ca accidentul s-a produs dupa ce soferul unui Logan ar fi pierdut controlul volanului si intr-o curba la Luntesti ar fi intrat intr-un tir. Sotia soferului din Logan este in stare critica.

 

UPDATE:

Sunt 3 victime cooperante, încarcerate și o victimă inconștientă. La fața locului se deplasează și descarcerarea.

CITEȘTE ȘI ..În curând! GRATUIT la stomatolog

Cu puțin timp în urmă, în comuna Cotmeana, sat Lintești, mai multe mașinii s-au ciocnit,  una dintre ele ajungand în șant. 

CITEȘTE ȘI ... Mașină răsturnată la Curtea de Argeș! Două victime!


La fata locului se depaseaza de urgenta mai multe echipaje medicale, 3 sau 4 persoane fiind ranite, potrivit celor care au sunat sa ceara ajutorul. 

Revenim!