http://www.sursata.ro/admin/products/form/43661

UPDATE, ora 11:40

Pe drumul dintre Pitesti și Curtea de Argeș, în localitatea Băiculești, a avut loc un accident în care a fost implicat fostul primar al localității respective. Preot de meserie, i se spunea popa Vijelie. Are 80 de ani. 

UPDATE, ora 09:40

Potrivit anchetatorilor, un bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea unde a și avut loc evenimentul, aflat la volanul unui Logan, nu a acordat prioritate la ieșirea de pe o stradă laterală in cea principala. Astfel, a avut loc impactul între Logan și un alt autoturism. În mașini se aflau doar conducătorii. Șoferul neatent a rămas incarcerat, fiind extras de către pompieri si predat unui echipaj al Ambulanței, care il va transporta la Spitalul Județean. Bărbatul este semiconstient.

UPDATE, ora 09:00

În accident au fost implicate două autoturisme. Salvatorii au ajuns la locul evenimentului. Un bărbat este  încarcerat, dar conștient.

Traficul se desfășoară alternativ.

Accident rutier in localitatea Baiculesti, in intersecția cu Vâlcele. Din primele informații, un autoturism s-a răsturnat, iar o persoana este încarcerată.

CITEȘTE ȘI ... EXCLUSIV! (video) Descinderi cu mascați la Câmpulung

Pompierii, cu o autospeciala cu modul se descarcerare, un echipaj SMURD, dar și polițiști se deplasează la fața locului. 


Revenim.

Foto ISU Arges