UPDATE! Accident provocat de o șoferiță! A intrat cu mașina în gard

UPDATE

La volanul mașinii care a ajuns in gard,  la Călinești, se  afla o șoferiță. Din primele informatii, femeia, în vârstă de 41 de ani, din Pitesti, ce conducea un autoturism pe DN7, dinspre Vâlcea catre Pitesti, a pierdut controlul volanului, iar mașina a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un gard. In urma impactului, o singura persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale. 
Este vorba despre o femeie in vârstă de 45 de ani, pasagera in autoturism. Se pare că rănile nu ii pun viața în pericol. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, la Călinești. Din primele informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit în afara părții carosabile izbindu-se puternic de gardul unei locuințe. 

Potrivit martorilor care au sunat să solicite ajutor, trei persoane sunt rănite.

Polițiștii și mai multe echipaje medicale se deplasează la fața locului.

Pentru a evita astfel de evenimente rutiere, oamenii legii îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.