UPDATE! Polițist rănit în urma unui accident rutier

UPDATE ORA 16:00

Conform primelor informații, echipajul Secției de Poliție Rurală Albota se deplasa pe strada Calea Craiovei din direcția Bradu către centrul Piteștiului având semnalele luminoase și acustice în funcțiune: „A pătruns în intersectia cu Bd. Republicii pentru a efectua viraj la stanga. Un autoturism care circula din sensul opus pe banda 2 a oprit pentru a permite trecerea echipajului, însa autoturismul care circula pe banda 1 a intrat in coliziune cu echipajul. În urma impactului, echipajul de poliție s-a răsturnat”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Din fericire, polițistul care se afla la volan este ușor rănit, fiind în afara oricărui pericol.  De asemenea, șoferii nu se aflau sub influența alcoolului.

UPDATE ORA 15:35

În accidentul rutier sunt implicate două autoturisme, printre care o autospecială a postului de Poliție Albota. Polițistul aflat la volan a fost preluat de echipajul SAJ pentru a fi trasportat la spital. Celălalt polițist nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Cu puțin timp în urmă, o mașină de poliție s-a răsturnat în zona Craiovei, Pitești. Se pare că două persoane sunt rănite.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială și un echipaj de descarcerare. De asemenea, un echipaj SMURD se îndreaptă la locul accidentului.

Revenim.

 

 


Galerie foto: Info Trafic Pitești/ ISU Argeș