Update: La un pas să îi ia foc mașina! A lăsat o cârpa sub ...

Update

Ajunși la fața locului, anchetatorii au constatat nu a fost vorba de un incendiu. Se pare că șoferița a pornit motorul pentru a încălzi mașina, iar la un moment dat a văzut că iese fum de sub capotă. S-a speriat, crezând că autoturismul a luat foc. A sunat la 112, iar pompierii au constatat că este vorba de o cârpa lăsată pe motor care s-a încins și a luat foc.

La locul incidentului a ajuns și un polițist care tocmai se deplasa spre serviciu, la Secția 3 de Poliție. Acesta a sărit în ajutorul femeii și a îndrumat-o să parcheze mașina în apropierea unui hidrant, încercând să deschidă capota care rămăsese blocată.

„Poliţistul a acţionat cu un stingător pentru a opri ceea ce putea deveni un incendiu care să provoace pagube însemnate.
În zonă a fost direcționat  un echipaj de poliție, format din doi polițiști, care, împreună cu colegul lor care intervenise pentru eliminarea pericolului, au liniștit-o pe femeie, speriată de ceea ce se putea întâmpla”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

 


 

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, la un autoturism aflat în parcarea Lidl din cartierul piteștean Exercițiu.

La locul incidentului intervin pompierii cu o autospecială și un echipaj SMURD de la Detașamentul Pitești.

Revenim.