UPDATE: Mașină căzută în râu, șoferul dispărut

UPDATE ORA 07:40

Incident cu multe necunoscute lângă Peștera Dîmbovicioara din munții județului Argeș. O mașină de teren a căzut, noaptea trecuta, în râul Dîmbovicioara, cel mai important afluent al râului Dâmbovița, iar cineva a anunțat la 112 că mai multe persoane se află în pericol. Autoritățile au trimis la fața locului mai multe echipaje de intervenție, inclusiv unul de descarcerare de la Câmpulung Muscel. La fața locului s-a găsit însă doar mașina, nu și vreo persoană care să aibă nevoie de ajutor. Pompierii au căutat atât în aval aproximativ un kilometru și cat și în amonte. Au cercetat zona. Nimeni nu știe însă nimic. Cea mai plauzibilă variantă ar fi aceea că sunt turiști care, la sfârșit de weekend se retrăgeau din munți și au pierdut controlul direcției, iar mașina a intrat în râu. Șoferul ar putea fi băut și de aceea ar fi fugit de la locul incidentului. Oricum a fost deschisă o anchetă pentru a-l găsi pe proprietarul mașinii.

UPDATE ORA 00:00

Salvatorii au ajuns la fața locului. Din câte se pare, mașina este în apă, cu farurile aprinse. Până acum, nu a fost găsit șoferul autoturismului.

Mai multe echipaje medicale, dar si pompierii cu o autospeciala cu modul de descarcerare se deplaseaza spre Dambovicioara, acolo unde, in urma cu putin timp, s-a produs un eveniment rutier.

Potrivit apelantului care a alertat salvatorii, o masina a ajuns in rau.

Revenim!