UPDATE! VIDEO! Soarta bătăușilor de la Epique

UPDATE ora 14:00: A. Alin (fratele lui Televijen) în vârstă de 39 de ani, D. Adrian Florin, zis Găreanu, în vârstă de 26 de ani, P. Dragoș Cornel, în vârstă de 28 de ani și D. Bogdan Gheorghe, în vârstă de 34 de ani din Pitești sunt sub control judiciar, anunță surse din cadrul anchetei.

UPDATE: Marți dimineața, rudele celor patru bătăuși de la Epique au ajuns în fața Parchetului de pe Langă Tribunalul Argeș pentru a le fi aproape bărbaților care erau anchetați.

UPDATE: În data de 30 octombrie, A. Alin (fratele lui Televijen) în vârstă de 39 de ani, D. Adrian Florin, zis Găreanu, în vârstă de 26 de ani, P. Dragoș Cornel, în vârstă de 28 de ani și D. Bogdan Gheorghe, în vârstă de 34 de ani din Pitești au iscat un scandal în clubul Epique. Cei patru bărbați, beți fiind, s-au luat la bătaie cu agentul de pază al clubului, cu cei doi patroni și cu alte persoane care se aflau la distracție în club. Răfuiala s-a lăsat și cu distrugerea unor bunuri din club. Victimele au ajuns la spital unde au primit îngrijiri medicale. Acestea au scos certificat medico-legal.

 

Polițiștii din Pitești vor reține patru persoane sub acuzațiile de lovire și alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice. Printre aceste persoane se află fratele lui Televijen și fiul lui Baradiu. Cele patru persoane ar fi făcut scandal în clubul Epique și s-ar fi luat la bătaie cu bodyguarazii, patronii clubului și alte persoane.