Mort intoxicat cu miros de carne și fum

UPDATE ora 11:40

Moarte atipica pentru un barbat de 49 de ani din judetul Arges. Omul, care locuiește intr-o casa din Campulung Muscel, s-a trezit cu noaptea-n cap ca sa topească grăsimea și o parte din carnea unui porc și, după ce a pus bucățile intr-un tuci, a adormit; atât de profund încât nu a simțit nici mirosul puternic de carne și nici fumul pregnant degajat de grăsimea arsa. In acest fel nu a mai putut respira și a murit intoxicat. Vecinii au văzut fum ieșind din casa și au sunat la 112; pompierii și ambulanta au ajuns la fata locului, însă cadrele medicale au constatat ca era mort de câteva ore, intoxicat.

UPDATE ora 09:45

Bărbatul, găsit în această dimineață fără viață în locuința sa, avea 49 de ani.
Pe aragaz a fost descoperit un tuci plin cu carne. Cel mai probabil, bărbatul a uitat tuciul pe aragaz, greșeală ce l-a costat viața.

CITEȘTE ȘI ... ANGAJĂRI LA TREI SPITALE DIN ARGEȘ

UPDATE:
Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, intr-o casa lângă vulcanizare, găsit decedat. A uitat o tigaie pe aragaz. 

 

NEWS:

O autospeciala cu apa si spuma de la ISU Arges și o ambulanta a SAJ se deplaseaza de urgenta la Campulung, acolo unde o persoana a fost gasita inconstienta.
 Apelantul care a sunat sa ceara ajutor a declarat ca persoana ar fi uitat o cratita cu apa pe foc.