ACUM! Înecat în râu! Intervin pompierii

UPDATE:

Bărbatul a fost identificat. Avea 67 de ani și era din Câmpulung. Se psre că acesta se afla la pescuit, moment în care debitul apei a crescut în zona unde se afla și s-ar fi înecat.

UPDATE:

Bărbatul a fost văzut de pescari prins de crengi in albia raului. A fost scos de pompieri cu o barca pneumatică. La fața locului au ajuns mai mulți localnici, dar niciunul nu l-a recunoscut pe bărbat, posibil ca acesta să nu fie din zonă. Se continuă cercetările pentru identificarea acestuia. Revenim.

UPDATE:

Bărbatul găsit înecat a fost declarat decedat de către echipajul medical ajuns la fața locului. Deocamdată nu se știu circumstanțele în care a survenit moartea. Acest lucru se va stabili cu exactitate in urma cercetărilor polițiștilor și a rezultatului necropsiei. Are aproximativ 60 de ani și nu a fost încă identificat.

Un bărbat a fost văzut plutind pe apa râului Targului din localitatea Schitu Golești. Au fost sesizați pompierii. La fața locului se deplasează un echipaj cu o barcă pneumatică de la Detașamentul din Câmpulung. Revenim!