(video) Copilul care a căzut la bazin - transferat la Bagdasar-Arseni

UPDATE:

Incident grav petrecut la un bazin din Pitesti. Un copil de 11 ani a căzut de la 5 metri înălțime. El s-a urcat pe un zid din beton pentru a recupera o minge. Nu a fost atent, a alunecat și a căzut pe o suprafața din beton.
Incidentul a avut loc la bazinul descoperit din cartierul Trivale din Pitești și a fost anunțat prin serviciul 112.Un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost trimis la fața locului. Medicul i-a acordat îngrijiri, iar apoi l-a transportat la Spitalul de pediatrie din Pitești. 

În urma acestui eveniment atât reprezentanții bazei de agrement cat și ce ai poliției fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum avut loc incidentul.

”În legătură cu incidentul care a avut loc la baza de agrement din cartierul Trivale pot să vă spun că Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești realizează propriile investigații pentru a descoperi care au fost circumstanțele care au dus la producerea acestuia accident. Se pare că un copil de 11 ani a aruncat o minge în afara zonei bazei de agrement. A ieșit după această minge pentru a o recupera într-o zonă unde nu mai exista supraveghere. Precizăm că baza de agrement este permanent supravegheată pe timpul programului de funcționare. Din nefericire, după ce a recuperat mingea, se pare că a alunecat în incintă, de-a lungul unui zid de protecție destul de înalt și așa s-ar fi produs accidentul. Ne pare foarte rău. Facem cercetări pentru a vedea cum s-a putut ajunge la un astfel de incident”, a declarat pentru Sursata.ro, Luminița Bălășoiu, consilier Primăria Pitești.

După investigațiile primare de la Spitalul de pediatrie din Pitești a fost luata decizia ca minorul să fie transferat la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni".

 

UPDATE:

Băiatul va fi transferat la un spital din Capitală.

UPDATE:

Incident grav petrecut la bazinul descoperit din cartierul Trivale din Pitesti. Un copil de 11 ani a căzut de la 5 metri înălțime. El s-a urcat pe un zid din beton pentru a recupera o minge. Nu a fost atent, a alunecat și a căzut pe o suprafața din beton. Incidentul a fost anunțat prin serviciul 112, iar un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost trimis la fața locului. Medicul i-a acordat îngrijiri, iar apoi l-a transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești, acolo unde copilul a fost supus mai multor investigații întrucât, conform reprezentanților spitalului, avea o stare de somnolenta, un traumatism cranio-cerebral minor și unul toraco-abdominal. În funcție de rezultatele acestor examinări se va decide și situația terapeutică.

În urmă cu puțin timp, un minor a căzut de la o înălțime de aproximativ 5 m. S-a întâmplat la bazinul din Trivale. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, care l-a transportat la Spitalul de Pediatrie Pitești. Momentan, nu se cunosc împrejurările în care s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.