(VIDEO) INCENDIU DEVASTATOR ÎN ARGEȘ! DOUĂ FAMILII AU RĂMAS FĂRĂ LOCUINȚE!

UPDATE

Incendiu devastator noaptea trecută la Slobozia .Trei ore și jumătate s-au luptat pompierii cu flăcările care au distrus două locuințe. La ora 21.40, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe construcții. La intervenție a participat și SVSU (Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență) din comuna Slobozia, cu două autospeciale cu apă. La momentul sosirii  pompierilor la locul evenimentului, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la două gospodării. Pompierii au stins incendiul în urma căruia au ars acoperișul unei case pe suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, o bucătărie (8 mp) și două anexe pe o suprafață de 30 de metri pătrați. Flăcările s-au extins ș la cea de-a doua gospodărie unde au mistuit acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 de mp și ouă tone de cereale. Pompierii au stabilit că incendiul devastator a fost cauzat de un scurt circuit electric ( un cablu electric neizolat corespunzător). 

UPDATE

Momentan focul se manifestă la o singură gospodărie. Potrivit ultimelor date, este vorba despre două fânare aflate în respectiva gospodărie. Pompierii se luptă cu flăcările extrem de puternice.

Incendiu in comuna Slobozia, pe strada Fântanilor. Din primele informatii, flacarile au izbucnit la o locuinta si ulterior s-au extins si la  casele invecinate.

ISU a trimis doua autospeciale cu apa si spuma si un echipaj SMURD. De asemenea, s-a luat legătura si cu autoritatile locale care au trimis in sprijin autospeciale de la Serviciul Voluntar.

 

Foto/ Video: ISU Argeș