Acum! Incendiu la un apartament din cartierul Trivale! O femeie și doi copii evacuati cu autoscara!

Un incendiu a fost sesizat la numărul de urgență 112 în urmă cu puțin timp. Incendiul a izbucnit la un apartament din blocul P15, în cartierul Trivale, la complexul II.

Intervin pompierii cu țrei autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, plus două echipaje SAJ.

Din informații mai aflăm și faptul că în apartament ar putea fi la această oră o femeie și doi copii.


--------------------------------------------

Update:

Pompierii au evacuat chiar în aceste momente, cu ajutorul autoscării, trei persoane, o femeie și doi copii care locuiesc la etajul 4, deasupra apartamentului afectat de incendiu. 

De asemenea toate persoanele de la acea scară au fost evacuate în siguranță, un total de nouă cetățeni.

„Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia”, anunță reprezentanții ISU Argeș.

Din informații mai aflăm faptul că incendiul s-a manifestat în zona de sufragerie iar în apartamentul nu mai erau alte persoane, acestea reușind să se evacueze pe cont propriu.

Pompierii ISU informează că două persoane din apartamentul unde a avut loc incendiul și anume un bărbat de 89 de ani și o femeie 75 de ani s-au intoxicat cu monoxid de carbon și au fost transportate la spital.

Totodată o femeie de 34 de ani, care a suferit un atac de panică și un bărbat de 38 de ani, cu o plagă la un deget, nu au necesitat transportul la spital, au fost asistați de către echipajele SAJ.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită dar din informații aflăm că s-ar putea să fie de natura electrică.