(video) Incendiu devastator la o fabrica de mobilă!

UPDATE 18 ianuarie, ora 09:40

Potrivit Mădălinei Epure, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ( ISU) Argeș, incendiul de la Dagoslavele a fost declarat lichidat la ora 09.18.  Raman in supraveghere doua autospeciale ale ISU si SVSU Rucar.

UPDATE 18 ianuarie:

Un incendiu devastator a izbucnit noaptea trecută la o fabrică de mobilă din judetul Argeș. Vopsitoria acesteia aflată într-o clădire de 1000 de metri pătrați a luat foc și a ars integral. Pompierii au mobilizat la fața locului toate forțele de intervenție din zonă.

Sursa video ISU Arges

Incendiul are loc in comuna Dragoslavele din judetul Argeș la o fabrică de mobilier aflată în incinta unui fost șantier. Lucrătorii nu erau la serviciu. Totul a pornit in hala în care se află vopsitoria, plină de materiale inflamabile, iar incendiul a fost observat de paznic. Focul a cuprins rapid toată clădirea din panouri sandviș plină cu materiale combustibile, care, unele, au început să explodeze. Zgomotul i-a scos din casă pe localnici și în scurt timp tot satul s-a adunat la fabrică. Oamenii au început să scoată și să dea din mînă în mână, într-un lanț uman, găleți cu vopsea și recipiente inflamabile.

La fața locului au ajuns 5 autospeciale de la Câmpulung, altele de la Rucar si Mioveni,  dar si voluntarii din Rucar. 
Toate mașinile aflate în apropierea depozitului au fost evacuate. Degajarea de căldură era așa de mare încât tot ce s-a aflat pe o rază de 10 metri în jurul clădirii s-a topit.

Nu sunt victime, însă pagubele sunt considerabile. După ce sinistrul va fi lichidat, pompieri vor deschide o anchetă pentru a afla cauza izbucnirii acestui incendiu.
În acest moment, incă se acționează pentru stingerea incendiului. Sunt la fața locului 3 autospeciale ale ISU  si o autospeciala de la SVSU Rucar.

UPDATE ORA 22:15

Este vorba despre o hală metalică de aproximativ 1000 mp, care arde complet.

La fața locului intervin 5 autospeciale ale Detașamentului Câmpulung, Punctul de Lucru Rucăr și Detașamentul Mioveni, dar și o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Rucăr.

Nu erau angajați în interior. Paznicul a observat și a sunat la 112.

Aproximativ 25 de pompieri se luptă cu flăcările violente.

Se pare că o altă hală, aflată în aceeași zonă, a ars în decembrie 2013.

Un incendiu a izbucnit în vopsitoria unei fabrici de mobila din Dragoslavele.

La fața locului intervin trei autospeciale și un echipaj SMURD.

Revenim.

 

 

Foto ISU Argeș