VIDEO! Incendiu de proporții la brutăria unui fost primar din Argeș- 11 angajați evacuați

UPDATE ORA 10:00

Se pare că este vorba despre brutăria unui fost primar al comunei Ștefan cel Mare, Paul Nicolescu. Totodată, de afacere se ocupă fiul acestuia.  În interior se aflau 11 angajați care s-au autoevacuat în momentul izbucniri incendiului. Nimeni nu a fost rănit.

UPDATE 09:30

Incendiul este destul de puternic. La locul incendiului s-au deplasat doua autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bradu, dar și o autospecială de primă intervenție și comandă. În acest moment, incendiul se manifestă la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 800 mp, este localizat și se lucrează pentru stingerea lui. La intervenție participă și trei autospeciale cu apă și spumă de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Slobozia, un buldoexcavator și o autospecială de la Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Falck. Intervenția este în desfășurare.

UPDATE ORA 08:30

Brutăria este funcțională. Din fericire, însă, nu se aflau angajați în interior în momentul izbucnirii focului. O anchetă va fi deschisă pentru a se stabili cauza incendiului.

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la o brutărie din comuna Ștefan cel Mare. La fața locului au ajuns două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Momentan, nu se știe dacă în interiorul brutăriei se aflau angajați.

Revenim.

 

Foto: ISU Argeș