(video) Gest extrem! S-a aruncat în fața trenului chiar de ziua lui! Motivul incredibil

UPDATE

Tragedia s-a petrecut joi, când Constantin Strîmbu împlinea  49 de ani. Omul  şi-a luat o cafea, o sticlă de whisky şi una de Coca Cola şi s-a dus pe cealea ferată, în zona Autobazei din Prundu - Piteşti. A băut tot alcoolul şi a sunat-o la telefon fiica sa. I-a spus că este supărat şi că nu prea mai are de ce să trăiască. A aşteptat primul tren şi a sărit în faţa locomotivei. Mecanicul n-a mai reuşit să oprească. A murit pe loc.

Omul muncise o vreme în Spania. Reîntors în ţară, bărbatul a avut mai mute neînţelegeri cu soţia  sa şi au hotărât să se despartă. Nu s-a obişnuit însă cu ideea unui divorţ şi a devenit tot mai abătut. La ultimele discuţii purtate cu fiica sa, omul a tot dat de înţeles că-şi va pune capăt zilelor, dar fata nu l-a crezut în stare să-şi ducă planul la capăt. 
Cu o zi înainte, a mai avut o tentativă de suicid, fiind salvat. Atunci, omul a vrut să sară de pe un pod, însă a fost oprit la timp să-şi curme viaţă.

 

UPDATE

Se pare că victima este chiar bărbatul care în cursul zilei de miercuri a încercat să se arunce de pe podul de cale ferată din apropierea Parcului Ștrand din Pitești. Omul avea 49 de ani și era din Piscani. Înainte de sinucidere, bărbatul a stat o vreme lângă calea ferată, având o sticlă de Coca-Cola și o sticlă de whisky în mâini. În momentul în care a văzut locomotiva, s-a aruncat efectiv în fața trenului.  A murit pe loc.

Fiica bărbatului a povestit anchetatorilor că tatăl ei a plecat de acasă în această dimineață. Omul avea familie, dar se pare că era certat cu soția. De asemenea, bărbatul era cunoscut ca având probleme psihice încă din copilărie.

Se continuă cercetările.

Cu puțin timp în urmă, un accident feroviar a avut loc pe calea ferată din zona Prundu-Autobază, un bărbat fiind acroșat de tren. Mecanicul spune că omul s-ar fi aruncat în fața trenului. Din nefericire, acesta și-a pierdut viața.

Urmează ca polițiștii să verifice identitatea bărbatului și să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.

Vă reamintim că alte două sinucideri au avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni în Leordeni. Doi bărbați, în vârstă de 52, respectiv 51 de ani, s-au aruncat în fața trenului.

CITIȚI AICI DETALII DESPRE NEFERICITELE EVENIMENTE