( VIDEO) Acum în Pitești! Mașină răsturnată!

UPDATE:

Incident spectaculos în această dimineață la Pitești.

O mașină s-a răsturnat de câteva ori și a mers zeci de metri pe pavilion după ce a fost acroșată de alta. 
Ca prin minune, șoferul a scăpat fără nicio zgârietură.

Incidentul a avut loc pe o strada de lângă bazinul olimpic de la Pitești. 

Șoferul unui autoturism, care mergea regulamentar, în apropiere de un semafor, a accelerat pentru a fi sigur că prinde culoarea verde. 
De pe o stradă laterală, șoferul altui autoturism a pătruns prea mult în drum și l-a acroșat pe primul cu partea din față .

Lovit, autoturismul s-a răsucit și s-a răsturnat de câteva ori, apoi a parcurs zeci de metri pe pavilion până când s-a oprit în jumătatea străzii. 

Șoferul a ieșit singur din mașină. Ambii șoferi erau singuri în mașini și nu băuseră. Asta a constatat poliția când a ajuns acolo. 

Tot acolo a fost solicitată și o ambulanță, dar nimeni nu a ajuns la spital, șoferul din mașina răsturnată neavând practic nimic, spre uimirea generală. 

Până când mașina a fost pusă pe roți traficul a fost complet blocat pe strada respectivă.

În urma incidentului, polițiștii i-au suspendat permisul șoferului de 71 de ani care a provocat accidentul, care a ieșit de pe strada laterală și i-au dat o amendă de 870 de lei.

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier produs între două autoturisme, în intersecția Viilor cu Gheorghe Șincai din municipiul Pitesti.

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, plus un echipaj SAJ.

În urma impactului un autoturism s-a răsturnat dar din fericire  se pare că nu sunt victime.