(VIDEO) Accident cu 3 mașini! Un bărbat este rănit

Update ora 15:40

Din cercetările preliminare, reiese că șoferul de 69 de ani, din Pitești, care conducea autoturismul Matiz pe sensul de coborâre dinspre Târgul Săptămânal către Pitești, nu ar fi păstrat distanța laterală și ar fi intrat într-o mașină care circula paralel, la volanul căreia se afla un tânăr de 26 de ani, din Săpata.

În urma impactului, Matizul a fost proiectat în celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un piteștean de 50 de ani.

Autoturismul Matiz s-a răsturnat, bărbatul de 69 de ani fiind rănit și transportat la spital.

„Polițiștii Biroului Rutier Pitești vor întocmi dosar penal conform art. 196 C.P., iar verificările in cauza continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, transmit oamenii legii.

Update ora 15:00

Potrivit ultimelor informații, se pare că au fost implicate trei mașini, iar în urma impactului, una dintre acestea, un Matiz s-a răsturnat. Șoferul, un bărbat de 69 de ani, a fost rănit. Acesta a primit îngrjiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportat la spital de către echipajul SMURD.

Rămâne ca cercetările să stabilească în ce împrejurări s-a produs evenimentul rutier. Polițiștii se află la fața locului.

 

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Craiovei din Pitești, în sensul giratoriu din zona Rompetrol. Din primele informații, un autoturism este răsturnat.

La locul intervenției se află pompierii cu un echipaj cu o autospecială și un echipaj SMURD.
Revenim cu detalii.