Acum, în Pitești! Copaci căzuți peste autoturisme

Update ora 22:40

Un alt copac a căzut pe carosabil în localitatea Leordeni. La locul incidentului intervine un echipaj cu o autospecială.

Update ora 21:00

Ajunși în zona Banat, pompierii au constatat că nu este vorba despre un copac căzut peste un autoturism, ci căzut pe spațiul verde. 

Vremea rea face ravagii în municipiul Pitești. În această seară, din cauza vântului puternic, doi copaci au căzut peste două autoturisme. S-a întâmplat în cartierul Prundu și pe strada Banat.

La fața locului intervin pompierii pentru degajarea copacilor.

Reamintim că întreaga țară se află sub informare meteo de vreme rea. Atenționarea este valabilă până sâmbătă dimineața. Potrivit meteorologilor, până sâmbătă la ora 10:00, ploile își vor face simțită prezența  mai ales în jumătatea de sud a țării. Local, se vor acumula cantități de apă care vor depăși 20-25 l/mp, iar în zona de munte a Olteniei, izolat, 40-60 l/mp.

De asemenea, temperaturile vor fi în scădere. Vineri și sâmbătă, în jumătatea estică a teritoriului, se vor înregistra temperaturi sub cele specifice perioadei.

În zona montană, mai ales la altitudini de peste 1.500 m, treptat, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.