Acum în Pitești! Accident rutier cu o persoană rănită

Update:

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au stabilit în urma verificărilor preliminare efectuate că un tânăr de 23 de ani, din Merișani, care circula pe bd. Nicolae Bălcescu, din direcția centru spre Bascov, ar fi efectuat viraj stânga pentru a se încadra spre str. Plopilor, fără să acorde prioritate unui autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 48 de ani, din Pitești. 

În urma evenimentului a rezultat rănirea pasagerei din dreapta din al doilea autoturism, respectiv o femeie de 41 de ani, din Pitești, care a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații, având diagnosticul preliminar TCC. 

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

 

Un accident în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc în urmă cu puțin timp în Pitești, în cartierul Găvana.
Accidentul a avut loc pe Bulevardul N.Balcescu intersectie cu str.Popilor iar în urma impactului, din fericire, doar o persoană a fost rănită ușor.

 

CITEȘTE SI...A cazut de la balcon! Interventie in Trivale!

Pompierii argeșeni au intervenit cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ.
Totodată Politiștii Biroului Rutier Pitești se află la fața locului pentru dirijarea traficului și efectuarea cât mai rapidă a cercetarii.