Update: Accident cu ambulanța! Autoturism proiectat într-un microbuz (VIDEO)

Update

Conform anchetatorilor, șoferul echipajului medical care se deplasa din direcția Sf. Vineri spre Costache Negri, nu a respectat semnificația „cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu mașina Nissan, condusă regulamentar din direcția Târgu din Vale spre Calea București, de un tânăr de 26 de ani din Dârmănești. Autoturismul a fost proiectat în microbuzul de transport persoane, condus din sens opus de un bărbat de 51 de ani, din Ștefănești.

Femeia din Nissan, în vârstă de 44 de ani, s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral minor.

Update

Potrivit ultimelor informații, în accident a fost implicat și un microbuz. În urma impactului dintre ambulanța militară și un Nissan, autoturismul a fost proiectat într-un microbuz. 

Femeia rănită, care a fost lovită la cap, a fost transportată la spital chiar de către ambulanța implicată în incident pentru a ajunge cât mai repede la spital. După ce a lăsat victima la unitatea medicală, șoferul s-a întors la locul producerii accidentului pentru cercetări. 

 

Un accident rutier a avut loc pe strada Gheorghe Șincai, din Pitești. Două autovehicule sunt implicate, dintre care și o ambulanță. O persoană a fost rănită, fiind vorba despre pasagera din spate care se afla în autoturism.

Din primele informații, victima nu a suferit răni care îi pot pune viața în pericol. A fost transportată la Spitalul Militar.

Este vorba despre o ambulanța a MAI, de la Spitalul Militar.