Update: Percheziții de amploare! 2 femei și 4 bărbați - în arest (VIDEO)

UPDATE, 19 iulie:

Două femei și patru bărbaţi au ajuns în arestul IPJ Argeș, în urma perchezițiilor care au avut loc ieri. Anchetatorii  au confiscat, în timpul descinderilor, aproximativ 200 000 de ţigarete, bijuterii din aur, 60.000 de lei şi peste 20.000 de euro. De asemenea, au fost ridicate şi produse pirotehnice. Într-una dintre locuințele perchezitionate, situata în cartierul Ştrand, s-au găsit și droguri.

Update

Potrivit anchetatorilor, din cercetări reiese că în perioada februarie 2018- iulie 2019, persoanele vizate ar fi acţionat, în mod organizat, pentru procurarea, transportarea, depozitarea şi vânzarea de produse de tutun neaccizate. Țigările ar fi fost comercializate pe raza județului nostru.

21 de persoane vor fi conduse la audieri. La acţiune au participat jandarmi din Argeş, Craiova şi Bucureşti.

„Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor vizaţi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti au beneficiat de date puse la dispoziţie de poliţiştii I.P.J. Argeş.
Activitățile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Bucureşti, BCCO Craiova şi BCCO Suceava şi de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

 

Polițiștii BCCO Argeș, sub coordonarea procurorilor DIICOT efectuează 32 de percheziții, în această dimineață, în mai multe localități, într-un dosar privind contrabanda cu țigări.

Din primele informații, 28 de percheziții se desfășoară în Argeș, două în Suceava și două în București.

Revenim.