(video) UPDATE! Și-a luat viața la doar 25 de ani! Doi copii au rămas pe drumuri

UPDATE ORA 10:00

Bătrânul care locuia cu Andrei Doca, tânărul de 25 de ani, povestește că a vorbit cu acesta în jurul orei 6 dimineața, atunci când tânărul s-a întors acasă din oraș. Andrei i-ar fi spus că urma să plece, astăzi, și l-a rugat să îl trezească la ora 08:00. La scurt timp tânărul a fost găsit spânzurat. Bătrânul i-a tăiat frânghia și a anunțat autoritățile, dar din păcate nu s-a putut face altceva decât să se constate decesul.

Se pare că Andrei se despărțise de soția lui în urmă cu un an de zile. Potrivit spuselor bătrânului, acesta ar fi fost unul din motivele pentru care tânărul ar fi decis să își ia viața.

Vezi aici declarația bătrânului:

UPDATE ORA 09:35

Se pare că bărbatul locuia împreună cu un bătrân. Seara trecută, cei doi au discutat pentru ultima dată, iar din spusele bătrânului, tânărul nu a dat semne că ar dori să comită o asemenea faptă.

În această dimineață, bătrânul a intrat în camera bărbatului de 25 de ani și a făcut descoperirea macabră.

Potrivit primelor informații, acesta era căsătorit și avea doi copii minori. Se pare că a fost găsit spânzurat de țeava de gaze.

Cu puțin timp în urmă, un tânăr de 25 de ani, din Curtea de Argeș a fost găsit spânzurat. Bărbatul se afla în apartamentul său.

Momentan, nu se cunosc motivele pentru care tânărul a apelat la acest gest.

Revenim cu informații.