UPDATE! Tânărul înecat în barajul Zigoneni a fost găsit

UPDATE ORA 19:00 

Din nefericire, Daniel nu a putut fi salvat. Tânărul se afla la scăldat cu doi prieteni și conform spuselor acestora, Daniel nu știa să înoate. Băiatul a fost găsit de pompieri după două ore de căutări.

UPDATE ORA 18:15

Daniel Florin Diaconescu, tânărul de 21 de ani care s-a încecat în barajul Zigoneni, a fost găsit de pompieri după aproximativ două ore. Acesta va fi monitorizat, iar dacă răspunde pozitiv va fi resuscitat, așa cum prevede protocolul. Dacă nu va răspunde pozitiv, va fi declarat decesul. Șansele de a fi salvat sunt însă minime.

Potrivit cunoscuților acestuia, Daniel locuiește în Curtea de Argeș și este un băiat plin de viață, dar totodată serios și dedicat muncii sale. Tânărul lucrează la CER Cleaning Equipment S.R.L. - Kärcher, iar părinții lui sunt divorțați.

UPDATE ORA 17:00

Se pare că tânărul, în vârstă de 21 de ani, a intrat în apă pentru a se scălda și nu a mai ieșit. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj cu barcă pneumatică. 

Cu puțin timp în urmă, un tânăr de 21 de ani s-a înecat în barajul Zigoneni. Momentan, nu se cunosc circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.
Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă se îndreaptă la fața locului.

Revenim cu detalii.